Japanskt spa stockholm spa och massage

Japanskt spa stockholm spa och massage Yasuragi är mer än bara ett spa. Det är en japansk oas bara 20 minuter från Stockholms innerstad. På Yasuragi stiger du in i en helt annan värld. En värld som. Upplev ett äkta japanskt bad med varma källor, tvagningsritual och bastu. Här kan Vi har behandlingar för både kropp och sinne, allt från massage till färg- och. Efter ombyggnation av det japanska badet öppnar Yasuragi åter dörrarna till nu den japanska bad-, spa- och mötesanläggningen Yasuragi åter upp dörrarna. med den karga nordiska skogs- och havsmiljön i Stockholms skärgård. ute såväl som inne, avslappnande massage och behandlingar samt. I vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna finns njutning för både kropp & själ. Koppla Vi erbjuder spavistelser med övernattning och spapaket över dagen.

Spa för kropp & själ

Japanskt spa stockholm spa och massage Logga in med Facebook. Omdöme om Yasuragi Day Spa.

Mellan historia och framtidstro, trafikkaos och harmoni har über-coola Rosewood öppnat upp sitt första hotell i Kina. En avslappnande japansk massage med tryck utmed kroppens energibanor och dess akupunkturpunkter.

En helkroppsskrubb som peelar bort gamla hudceller och ökar cirkulationen och gör huden mjuk. I den japanska matlagningen är den visuella upplevelsen lika viktig som smaken.

Yasuragi har spapaket som passar alla. Vi har alltid minst ett spännande spa erbjudande. Välj mellan dagspa & spa weekend med övernattning. Boka online! Metro RESOR tipsar om exotiska och storstads spa-hotell du måste besöka. Och på tal om samisk – vad sägs om en hotstone-massage i en kåta? Så tar du dig hit: SAS flyger direkt Stockholm-Hongkong, därefter I badet följer du den japanska ritualen följt av en behandling med svenska eller.

Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar mat.

Stockholms bästa spa – Thatsup

Metro RESOR tipsar om exotiska och storstads spa-hotell du måste besöka. Och på tal om samisk – vad sägs om en hotstone-massage i en kåta?

Så tar du dig hit: SAS flyger direkt Stockholm-Hongkong, därefter I badet följer du den japanska ritualen följt av en behandling med svenska eller. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, Japanska spafavoriten Yasuragi Hasseludden kantas av rofylld.

I vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna finns njutning för både kropp & själ. Koppla Vi erbjuder spavistelser med övernattning och spapaket över dagen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail